JUAN BETANCOURT, L'HOME DE MODA

Models
30 març 2015 - 00:00

.
Juan Betancourt no és cap nouvingut al món de la moda. Des de 2011 i amb només 19 anys aquest cubà de naixement és considerat una de les “noves cares” del modelatge masculí però aquest 2015 ha estat, sens dubte, el seu d’any d’èxit a la passarel·la catalana. Betancourt va ser un dels noms estrella de la 15ª edició del 080 Barcelona Fashion i va cedir el seu viril rostre i esculpit cos a firmes tan dispars com Mango i Punto Blanco.

Com manen les llegendes dels millors top models, Betancourt va ser descobert mentre passejava per la seva Havana natal per un directiu de l’agència Elite Barcelona. A partir d’aleshores, es va traslladar a Espanya i, després d’un parell d’anys complicats per motiu dels permisos de residència, va començar a construir una carrera de model tant de passarel·la com de campanyes i editorials de moda. Ha desfilat per a Giorgio Armani, deixat la seva imatge a Antonio Miro i treballat a revistes com GQ, però és el dissenyador Tom Ford el nom que l’ha fet famós.
.
El texà es va fixar en ell –com abans amb una altra cara habitual del 080 com és Jon Kortajarena- i el va fitxar en exclusiva per al llançament de la seva línia cosmètica masculina. Un treball clau per al desenvolupament de la seva carrera internacional per la qual ha canviat Espanya per Nova York per establir la seva residència. Des d’aleshores, els encàrrecs se li encadenen mentre la seva influència a les xarxes socials no para de créixer. Juan Betancourt està imparable.