L’ÈXIT DE MARINA PÉREZ

Models
11 oct. 2017 - 00:48

Als seus 33 anys, la model Marina Pérez és un dels noms més consolidats de la moda al nostre país. Un dels rostres habituals del casting de la passarel·la 080 Barcelona Fashion, la topmodel espanyola la va escollir per formalitzar la seva tornada a les passarel·les el febrer de 2016, després d’un parèntesi de dos anys en la seva intensa i fulgurant carrera que l’ha portat a treballar per als millors dissenyadors, marques i fotògrafs del món.
 
Nascuda a Madrid i animada per la seva mare, Marina Pérez va debutar sent una nena i, encara menor d’edat, va pujar a la passarel·la de Cibeles per primera vegada el 2002 a les ordres del dissenyador Miguel Palacio. L’any següent la seva carrera va començar a agafar el vol, ja que va guanyar el Premi a la Millor Model de la mateixa passarel·la madrilenya i el seu rostre enigmàtic, amb els seus grans ulls blaus i celles poblades, va aparèixer a campanyes de marques espanyoles com Victorio & Luchino i Mango.
 
Una mica més tard, Clavin Klein la va fitxar en exclusiva per la Setmana de la Moda de Nova York, un important salt internacional que va suposar el tret de sortida de la seva carrera cap a l’èxit. A partir de 2005, Marina Pérez desfila en les més influents passarel·les internacionals de Nova York, Milà i París, per a noms consagrats de la indústria com Dolce & Gabbana, Dior, Chanel i Prada. També apareix per primera vegada a la portada de la revista “Vogue”, la bíblia de la moda, que la consolida com una de les models espanyoles de més èxit del moment, agafant el relleu de la generació precedent encapçalada per noms com Nieves Álvarez y Verónica Blume.
 
Malgrat el seu gran èxit internacional, Marina Pérez no s’oblida mai del seu país i sol ser habitual de les passarel·les de Madrid i també de Barcelona, primer Gaudí i més tard el 080 Barcelona Fashion. Versàtil i magnètica, la seva presència és molt valorada per dissenyadors i equip artístic ja que es tracta d’una de les models de més èxit sorgides a Espanya.