LUCÍA LÓPEZ, NOVA TOP A LA VISTA

Models
21 maig 2019 - 00:00

Amb només 19 anys, Lucía López ja acumula molts metres recorreguts sobre la passarel·la. La vam veure a la darrera edició de la 080 Barcelona Fashion, on va obrir desfilades com la de Teoh & Lea i va formar part del casting d’Oscarleon, Naulover i Ze Garcia, entre d’altres. Aquesta temporada de desfilades, quan es presenten les col·leccions de tardor-hivern 2019-20, també va participar a la Setmana de la Moda de Nova York, Londres, Milà i París, completant el circuit internacional i demostrant el gran moment actual de la seva carrera.
 
Amb el seu rostre d’àngel i elegant presència, no hi ha dubte que aquesta jove madrilenya és una de les cares de moda al panorama internacional, on ja és una fixa a les desfilades de firmes tan reconegudes com Hermes i Elie Saab, que van confiar en ella des dels seus inicis.
.

 
En temps d’Instagram i de xarxes socials, sorprèn saber que Lucía López va ser descoberta a la manera tradicional, quan estava de compres amb la seva mare en un supermercat, pel reconegut agent Nacho Aysa. L’agència que encara la du en aquests moments no va dubtar del seu potencial i la va fitxar a l’instant i, des de ben aviat, grans noms de la moda, com Proenza Schouer de la NYFW, es van interessar per ella.
 
Amb unes mides perfectes, 82-63-90 i 1,79 m d’alçada, la nova top model espanyola va aconseguir la seva primera feina internacional el setembre de 2017 a Milà de la mà de Roberto Cavalli. Des d’aleshores la seva trajectòria s’ha anat consolidant com una de les new faces que pren el relleu a altres models pàtries com Mayka Merino i Blanca Padilla. De fet, com aquesta última, Lucía López també és una fixa de la Setmana de la Moda de l’Alta Costura de París, la passarel·la més exclusiva del món. Una trajectòria imparable que promet un gran futur a aquesta jove model que esperem seguir veient a la passarel·la 080 moltes més temporades.