Malena Costa i Alejandra Alonso

Models
24 gen. 2013 - 00:00
Malena Costa

Ja s'han donat a conèixer els rostres femenins que desfilaran en aquesta nova edició del 080 Barcelona Fashion. Destaquen tres models nacionals conegudes: Malena Costa, Alejandra Alonso i Alba Galocha que debuta a la passarel·la catalana. També participaran altres models internacionals com la canadenca Anais Poulliot, la russa Anna Martynova, la ucraïnesa Ella Kandyba, la noruega Erjona Ala, la polonesa Emilia Nawarecka i l'holandesa Iris Egbers.
 

Malena Costa, la veterana de la passarel·la catalana

Malena Costa és una assídua al 080 Barcelona Fashion. En aquesta edició, la model catalana de 23 anys desfilarà per als dissenyadors Who, Javier Simorra i Yerse. Actualment treballa en nombroses editorials espanyoles i ha protagonitzat campanyes per a diverses firmes com Don Algodón, El Corte Inglés o el Calendari Larios. Anteriorment també ha desfilat per Custo Barcelona, Desigual, Montse Liarte i Miriam Ponsa.
 

Alejandra Alonso, projecció en alça

La model espanyola de 20 anys té una important trajectòria professional. Ha protagonitzat campanyes per Chanel, Armani Exchange o Victoria 's Secret. En el 080 Barcelona Fashion estarà present a les desfilades de Mango, Justícia Ruano, Brian & Beast, TCN, Celia Vela, Desigual, Who, Miriam Ponsa, Alexis Reyna, Custo, Javier Simorra, Aldomartins, Andrés Sardá, Martinez Lierah.
 

Alba Galocha, debuta al 080

Alba Galocha s’estrena en el 080 Barcelona Fashion. La model espanyola de 22 anys prestarà la seva imatge per a Mango, Sud, TCN, Celia Vela, Katarina Grey i Custo. Actualment, Alba Galocha és la més sol·licitada pels millors estilistes i la blogger del moment a Vogue.es.

Alba Galocha debuta al 080 Barcelona Fashion. Foto: © Alba Galocha