NURIA ROTHSCHILD, MODEL EN AUGE

Models
9 maig 2018 - 00:00

La jove model espanyola Nuria Rotshchild és la nova cara de moda. La madrilenya va debutar per la porta gran la tardor de 2016 de la mà del dissenyador Anthony Vaccarello en la seva estrena com a director creatiu de Saint Laurent, el més esperat d’aquella Setmana de la Moda de París. La seva bellesa andrògina i estil anys 70, que recorda a la també model Alba Galocha, no van passar desapercebuts en el circuit internacional, amb una presència fixa també a la passarel·la 080 Barcelona Fashion, on va debutar a l’edició de gener de 2017.

Seguint les passes de la seva companya a la passarel·la catalana Mayka Merino, Nuria Rothschild ha escollit Londres com la seva ciutat d’adopció. Des d’allà dirigeix una carrera que està despuntant i l’ha dut a desfilar per creadores com Victoria Bechkam, Stella McCartney i fins i tot obrir la desfilada d’Emporio Armani a la darrera Setmana de la Moda de Milà.
 
Al seu triomf a les passarel·les, se sumen nombroses editorials en revistes de moda com l’edició espanyola de “Vogue”, així com les seves primeres campanyes, com la del passat hivern per a American Vintage i la d’aquest estiu per a la firma Oysho. Uns inicis, sens dubte, molt prometedors que fan de Nuria Rothschild una de les models a seguir d’aprop. Qui sap si, en uns anys, haurà arribat a l’Olimp de la moda com la seva admirada Gisele Bündchen, el seu referent.