ROCÍO CRUSSET, LA NOVA CARA DE LA MODA

Models
2 nov. 2017 - 00:00

Filla dels mediàtics Carlos Herrera i Mariló Montero, la sevillana Rocío Crusset tenia moltes possibilitats de dedicar-se a la indústria del show business. Al final, ha estat la moda la que va trucar a la porta; concretament, al festival Rock in Rio, on un agent la va descobrir i animar a fer-se model quan ella tenia 19 anys. Poc després, un cop tornada de Suïssa, on estudiava, Rocío Crusset decideix contactar amb ell per, aniada per amics i coneguts, provar sort al món de la moda.
 
Per començar en aquesta nova carrera professional, Rocío va agafar el cognom de la seva àvia paterna, per separar-se de l’herència dels seus pares i per tenir una sonoritat més internacional. Va debutar a la Madrid Fashion Week el febrer de 2015 de la mà del veterà dissenyador Àngel Schlesser i, pocs mesos després, es va estrenar a la passarel·la 080 Barcelona Fashion a l’edició d’estiu 2015, on es manté com una de les seves cares més populars fins la passada 20ª edició. La passarel·la catalana també ha estat l’escenari on ha coincidit amb la seva parella actual, el també model Juan Betancourt, amb qui comparteix un gran èxit a les xarxes socials que, segons afirma Crusset, és clau en la progressió de la seva  carrera.
 
Ara, amb 23 anys, Rocío Crusset pot presumir d’haver estat imatge de firmes tan diferents com Springfield, Brownie i Brunello Cucinelli així com haver desfilat per a les marques italianes Tezenis i Calzedonia i fins a la passarel·la de Milà per a Philipp Plein. A nivell editorial, el seu rostre de bellesa clàssica s’ha vist a les principals revistes de moda espanyoles com “Vogue”, “Harper’s Bazaar”, “Smoda”, “Glamour” i “Telva”, mentre es reparteix la residència entre Madrid i Nova York, on la prestigiosa agència IMG Models gestiona la seva carrera. La mateixa agència que la top espanyola Marina Pérez o la supermodel brasilera Gisele Bundchen, la màxima inspiració de Rocío Crusset en el món de la moda. Mentre aquestes representen les cares més consolidades de la indústria, no hi ha dubte que Rocío Crusset encarna la nova generació, amb molts i apassionants nous capítols per endavant.