Un dels millors models del món

Models
23 set. 2014 - 00:00
Jon Kortajarena al backstage del 080 Barcelona Fashion. Foto: Marc Medina

El model Jon Kortajarena és considerat un dels millors models masculins de tots els temps . Així ho assegura la revista Vogue nord-americana -un referent del sector- que situa el top basc en la quarta posició en el rànquing dels millors models masculins de la història. Concretament el defineix d'aquesta manera : "És el més semblant que el món de la moda té a un sex symbol ".

 

Jon Kortajarena de 29 anys és un rostre habitual al 080 Barcelona Fashion i més enllà de les nostres fronteres ha desfilat en passarel·les internacionals per a firmes internacionals com Armani, Versace, Tom Ford i Calvin Klein. En els últims anys, el model està centrant la seva carrera professional en el món del cinema sense oblidar la moda. Ara Jon ha acabat el rodatge d' Andron, una aventura de ciència-ficció protagonitzada juntament amb Alec Baldwin i Danny Glover i que representa el seu tercer treball com a actor.

 

Segons Vogue, davant del top espanyol se situen el model Brad Kroening en tercera posició, el britànic David Gandy en segona , i Tyson Beckford considerat el model més sexy del món.