WINNIE HARLOW, SÍMBOL DE DIVERSITAT

Models
17 març 2015 - 19:10

Capdavantera de la diversitat a la moda, la model canadenca Chantelle Winnie –coneguda popularment com Winnie Harlow- és musa de Desigual per tercera temporada consecutiva i imatge de la firma per a aquesta primavera-estiu 2015. Com a estandard de la filosofia defensada des de la marca catalana que “la diferència és bella”, Winnie va desfilar per a Desigual a Nova York el dijous 12 de febrer, aportant una nota d’exotisme a un univers, a vegades, massa homogeni.
.
Perquè Winnie Harlow pateix de vitiligen, una malaltia degenerativa de la pell a causa de la desaparició dels melanòcits (cèl·lules responsables de la pigmentació) que es tradueix en unes visibles taques. Una singularitat que l’ha condicionada des dels quatre anys i que, segons ha reconegut la model, li va reportar bromes i comentaris quan era una nena. Tanmateix, poc queda d’allò a dia d’avui ja que la Winnie no només es la cara de Desigual, sinó que també cedeix la seva imatge única a Diesel, a més de treballar amb fotògrafs de prestigi internacional com Nick Knight.
.
Aquest moment dolç de la seva carrera li deu molt a Tyra Banks i el seu reality a la cadena nord-americana America’s Next Topmodel, on Chantelle Brown-Young, que es diu així en realitat, es va donar a conèixer entre el gran públic. Una plataforma que la model de 19 anys ha sabut aprofitar per construir la seva carrera en el circuit de la moda internacional. Un exemple de superació i d’amor a un mateix que triomfa a tot el món.