Neix DI55ECCIÓ, nou cicle de conferències al voltant del disseny organitzat per LCI Barcelona

26 nov. 2016 - 00:00

Des d’aquest mes de novembre i fins juny de 2017, LCI Barcelona - Escola Superior de Disseny, vinculada al 080 Barcelona Fashion ja que està present al corner de les escoles de moda de Barcelona, presenta el cicle de conferències DI55ECCIÓ. Es tracta d’una innovadora proposta comissariada per Inés Peláez en col·laboració amb l’estudi Toormix que pretén esdevenir en l’esdeveniment de referència per als professionals i apassionats del món del disseny. El seu objectiu és posar el focus en diferents personalitats i figures del sector, que compartiran amb els assistents la seva trajectòria professional i visió de futur de la indústria per inspirar i crear un marc de reflexió al voltant del món del disseny.
.
Professionals, empreses, entitats, mitjans, estudiants i amants del sector es donaran cita a DI55ECCIÓ per descobrir una nova faceta de professionals de reconeguda trajectòria en el món del disseny, l’art, l’emprenedoria creativa i la innovació empresarial. Les conferències tindran dues parts diferenciades: en primer lloc, els ponents revelaran quines han estat les seves cinc principals influències en el passat i fins a quin punt els ha afectat en la seva feina i la seva manera d’entendre la professió i, a continuació, parlaran de cinc tendències que, en la seva opinió, marcaran el futur del sector. Després d’aquesta intervenció tindrà lloc una ronda de preguntes i un debat posterior.
.
El cicle de conferències DI55ECCIÓ arranca el dimecres 30 de novembre amb Martí Guixé, dissenyador industrial i d’interiors la feina del qual es caracteritza per la recerca de nous sistemes de productes. La seva mirada, allunyada d’allò convencional, així com l’actitud provocativa de la seva obra, s’associen freqüentment amb el moviment crític del disseny. Aquesta i totes les conferències del cicle se celebraran al campus de LCI Barcelona (C/Balmes, 209) en horari de tarda. L’entrada és lliure però hi ha que reservar plaça per aforament.

Martí Guixé, 30 de novembre, a les 19 h a LCI Barcelona