Nova edició de Rec.0 Stores a Igualada amb més de 80 marques

12 maig 2016 - 00:00

De l’1 al 4 de juny, l’històric barri industrial del Rec d’Igualada es transformarà en un festival de moda, música i gastronomia de la mà de Rec.0 Experimental Stores. La iniciativa, que arriba a la seva 13ª edició, aglutinarà més de 80 marques de moda de dona, home i nen, a més de complements, que presentaran aquí vendes especials d’estocs en botigues efímeres repartides en diferents àrees del barri del Rec.
.
Una d’elles serà el nou espai efímer Rec Pop Up Day Estrella Damm, que comptarà, per primera vegada, amb quatre dissenyadors de la passarel·la 080 Barcelona Fashion en el primer dia de festival, dimecres 1 de juny: CarlotaOms, Pau Esteve, Xavi Grados i Oscar León posaran a la venda dissenys de col·leccions passades a preus especials en el marc d’aquest festival que en la passada edició va concentrar al voltant de 120.000 visitants. A partir de dijous 2 de juny, el Rec Pop Up Day Estrella Damm l’ocuparan marques de moda ètica i sostenible, així com d’altres dissenyadors locals com Colmillo de Morsa.
.
L’altre espai efímer del Rec.0 serà el Urban Pop Up, amb marques d’autor urbanes com Costalamel o Surf’n’rol. La resta de marques convocades per aquesta 13ª edició muntaran les seves pop-up stores a la resta de l’espai habilitat al barri industrial, amb zones diferenciades segons el tipus de marca. D’una banda, els dissenyadors estaran agrupats en un mateix espai i es podrà comprar models d’estocs amb descomptes de noms habituals del 080 Barcelona Fashion com Txell Miras, Míriam Ponsa –que és l’encarregada de dissenyar la nova samarreta Rec en aquesta edició-, Who, Josep Abril i David Valls, així com d’altres com Gorni Kramer, Susi Sweet Dress, Veneno en la Piel, Jordi Rafart i Catherine Parra.
.
D’altra banda, hi haurà una altra zona dedicada a marques de moda urbana i esportiva on s’incorporen novetats com Vans, Santa Cruz, WAU i Lolë Woman. També hi haurà un espai consagrat al calçat, amb noms coneguts com Camper i Dorotea; així com una zona de moda infantil on trobar firmes com Yporqué i Little Lia. Finalment, quant a botigues, no hi faltaran tampoc les marques de moda d’home i dona com Antonio Miró, Sita Murt, Lupo Barcelona, Torras i Javier Simorra, entre moltes altres.
.
Aquest total de 80 marques de moda es veurà acompanyat del festival gastronòmic Rec Street Food, que presenta els millors food trucks de menjar de carrer arribant a un total de més de 40 caravanes per satisfer els visitants més sibarites. I tampoc hi faltarà la música en viu, ja que en aquesta ocasió s’han habilitat dos escenaris nous: l’escenari Estrella Damm i l’escenari Menú Stereo de Movistar, amb grups com El último vecino, The New Raemon, Joana Serrat, Cala Vento, Edna Sey o Morena Tradipatxanga. Quatre dies de moda, música i gastronomia que convertiran el barri del Rec d’Igualada en l’epicentre del millor estil.