Nova edició del concurs 080 Barcelona Fashion i Rec. 0 per impulsar el talent emergent en la moda

14 set. 2018 - 00:00

Donar més visibilitat i impuls comercial a marques i dissenyadors emergents. Aquest és l’objectiu del concurs organitzat pel certamen 080 Barcelona Fashion i el festival de botigues efímeres Rec.0 que avui obre la convocatòria de la seva tercera edició. El guanyador o guanyadora gaudirà d’una pop-up store gratuïta a la propera edició d’hivern del Rec.0 que tindrà lloc del 7 al 10 de novembre a l’emblemàtic barri del Rec d’Igualada.
 
La iniciativa està dirigida tant a firmes com a creadors emergents, que poden presentar els seus treballs fins al 18 d’octubre a través de Facebook. Els deus finalistes seran escollits per votació popular i, entre ells, un jurat professional seleccionarà la proposta guanyadora que rebrà la seva distinció el 25 d’octubre a la botiga NU#02 de Barcelona. En aquesta tercera edició el jurat està format per la dissenyadora Txell Miras, la periodista de moda Peté Soler, un membre del 080 Barcelona Fashion i un membre de Recstores. Ells seran els encarregats de triar el successor de 113 Maison, la firma guanyadora a la segona edició del concurs.
 
Pel que fa a la propera edició d’hivern de Rec.0, el festival tornarà a omplir Igualada de moda i complements per a home, dona i nens amb un centenar de marques repartides entre més de 50 antics espais industrials. Com és habitual, les tendències de moda conviuran amb concerts de música en directe i propostes gastronòmiques per oferir una experiència que atrau uns 120.000 visitants a cada edició.