Núria Costa s’incorpora a Sita Murt gràcies al Premi BSTIM 2016

20 des. 2016 - 00:00

Com passa a la passarel·la 080 Barcelona Fashion, on convergeixen marques establertes amb dissenyadors emergents amb el ferm compromís de recolzar el talent de la moda catalana; la fira tèxtil professional BSTIM tampoc s’oblida dels joves creadors malgrat comptar amb marques de llarga tradició entre els seus expositors. Prova d’això és el Premi BSTIM, amb què donen la possibilitat a un jove dissenyador d’incorporar-se a una marca on entrar en contacte amb el món laboral i començar a guanyar experiència en el competitiu món de la moda.
.
En la seva segona edició celebrada aquest 2016, el concurs partia de la temàtica “Knitting a rebel soul” i s’inspirava en la moda inconformista dels anys 70, quan el punt va viure un dels seus moments àlgids a les tendències de moda. Després de quedar finalista gràcies als seus esbossos, Núria Costa, estudiant d’ESDi (Escola Superior de Disseny), es va proclamar guanyadora al vèncer, ja amb el seu disseny fet realitat i exposat  a la fira, als altres quatre finalistes. Així, passats uns mesos de la fira que es va celebrar el febrer, Núria Costa ja està gaudint del seu premi ja que recentment s’ha incorporat a la firma de moda dona catalana Sita Murt, habitual de la passarel·la 080 Barcelona Fashion, on realitzarà unes pràctiques al departament de disseny per un període de 6 mesos.
.
Una oportunitat per a aquesta jove dissenyadora per aprendre com funciona el negoci de la moda per dins. I, també, per a la marca, ja que es nodreix de la creativitat i la visió d’un dissenyador emergent de talent que representa un valor afegit. El Premi BSTIM és una nova prova de com de bé funcionen les sinèrgies entre les diferents generacions, aplicat aquí a la moda catalana, terra de llarga tradició tèxtil i, a la vegada, amb un present vigorós, com comprovarem a la propera edició del 080 Barcelona Fashion, a partir del 30 de gener de 2017.