OBERTA LA CONVOCATÒRIA PER AL 080 INVESTOR DAY 2019

27 maig 2019 - 00:00

Una edició més, la plataforma d’inversió Seed&Click i el 080 Barcelona Fashion sumen forces per impulsar una nova convocatòria del 080 Investor Day en el marc de la propera edició de juny de la passarel·la catalana. Fins al 31 de maig es poden presentar les sol·licituds per participar en aquest fòrum d’inversió internacional del sector de la moda en les categories de Startups i Marques. La convocatòria, d’abast mundial, es dirigeix a persones emprenedores i startups amb l’objectiu de potenciar l’ecosistema de moda de la ciutat de Barcelona al reunir les millors noves empreses i projectes emprenedors d’arreu del món.
 
Pel que fa a la categoria 080 Investor Day Startups, poden presentar-se aquelles empreses de nova creació que tenen un model de negoci definit legalment constituït, relacionat o aplicable a la indústria de la moda i preferiblement en fase beta, sigui un producte, servei, app o web. El projectes han de correspondre, com a mínim, a una de les següents àrees: app mòbils, internet, producte, marketing, serveis, distribució, logística, publicitat, sostenibilitat, disseny, tecnologia, big data, wearables, teixits intel·ligents i xarxes socials.
 
Quant a la categoria 080 Investor Day Raising Brands, es poden presentar dissenyadors i marques emergents basades a Catalunya en les mateixes condicions que les startups però que hagin llançat com a mínim quatre col·leccions al mercat.
 
Una gran oportunitat per impulsar projectes innovadors en el sector de la moda, que ha premiat, en edicions anteriors, empreses tan punteres com Zer Collection, un referent en impressió 3D dins del sector de la moda. A la propera 24ª edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion, coneixerem, primer, els finalistes i, el dia del 080 Investor Day previst pel 26 de juny 2019, els guanyadors al Recinte Modernista de Sant Pau. El premi? Una distinció valorada en 100.000 euros en serveis i beneficis per impulsar els projectes de moda per part de companyies líders del sector. Les sol·licituds es poden presentar aquí.