Arrenquen els nous càstings d’Elite Model Look

Sponsors
27 abr. 2014 - 00:00
Finalistes del nou concurs Elite Model Look a Barcelona

Elite Model Management, la prestigiosa agència internacional de models, ha posat en marxa la cinquena edició del seu concurs anual Elite Model Look Espanya amb la celebració del primer càsting al centre comercial Diagonal Mar de Barcelona, per descobrir els millors talents que passaran a convertir-se en els nous top models espanyols.

 

Més de 100 joves han desfilat davant d’un jurat format per Gael Marie ( director d'Elite Model Management ), Mercedes Fernández ( agent d’Elite Women Division ) i el dissenyador català Selim de Somavilla, que han seleccionat els finalistes que passaran a participar a la semifinal del concurs Elite Model Look Espanya. Del total , el jurat ha escollit 16 joves (sis noies i sis nois) que han passat el primer procés de selecció. La final del certamen de moda se celebrarà a Barcelona el mes de juliol, ciutat on es reuniran amb els finalistes dels càstings realitzats a Madrid, Màlaga, Bilbao i Santander.

 

Elite Model Look Espanya està obert a noies de 14 a 22 anys amb una alçada mínima de 1'72 cm, i a nois de 16 a 28 anys amb una alçada mínima de 1'83 cm. Les inscripcions per participar en els càstings del concurs s'han de fer a través de la pàgina de Facebook. Les marques TRESemmé i Rowenta són els patrocinadors oficials del certamen.