Elite Model Look 2013

Sponsors
28 abr. 2013 - 00:00
Elite Model Look busca les cares del 2013.
La prestigiosa agència internacional de models Elite Model Management ha posat en marxa la nova edició del concurs anual: Elite Model Look en el qual s'escolliran les properes cares de les passarel·les internacionals per aquest any 2013. Barcelona ha estat la primera ciutat a acollir un dels cinc càstings que se celebren a nivell estatal: Alacant (4 maig), A Coruña (11 maig), Màlaga (18 maig) i Madrid (25 maig).

 

El càsting s'ha celebrat dissabte al centre comercial Diagonal Mar i s'han escollit un total de cinc noies i quatre nois que passaran a la semifinal que es realitzarà al juny a Madrid i on competiran amb els candidats de la resta de càstings.

 

El jurat format per Gael Marie, director Elite Model Management, l'estilista i ambaixador de TRESemmé Anthony Llobet, el dissenyador Juan Pedro López, la directora Motif Management Sagri Armes, i Edgar Pou, agent de Elite/Men divisió han escollit els candidats entre 100 aspirants a models.

 

El concurs està obert a noies de 14 a 22 anys amb una alçada mínima de 1,72 m i nois de 16 a 28 anys, amb una alçada mínima de 1,83 m. Les inscripcions es podran realitzar a través de la pàgina web d'Elite Model Look i de la pàgina de Facebook.
 
El jurat d'Elite Model Look 2013 a Barcelona