Els nous patrocinadors del 080 Barcelona Fashion

Sponsors
21 gen. 2014 - 00:00

El 080 Barcelona Fashion compta amb nous patrocinadors que donen suport al gran esdeveniment de moda amb múltiples accions que complementen les desfilades amb altres activitats complementàries.

 

Moritz és el patrocinador principal d’aquesta tretzena edició i s’estrena a la passarel·la catalana amb una agenda plena d’accions per dinamitzar als trendsetters i altres professionals de la moda. 

 

Les accions que tirarà endavant són:

 

  • Ampolla de moda. En col·laboració amb l’escola de disseny Elisava, Moritz situarà al Village del 080 Barcelona Fashion una de les seves ampolles gegants amb un look especial.

 

  • Desfilada by Moritz. Els mítics Seat 600 de la flota de la cervesera serviran de models amb maniquins vestits pels dissenyadors del 080 Barcelona Fashion i desfilaran per els carrers de la ciutat durant la celebració del certamen.

 

  • Customització del Village by Moritz. Una estructura creada per l’esdeveniment on els visitants es podran fer un autoretrat amb el hashtag #MoritzSelfie080

 

  • Barri Style. Moritz retrà homenatge als diversos barris de la ciutat amb concursos i samarretes per promocionar-los.

 

D’altra banda, enguany, la festa del 080 Barcelona Fashion també es farà a la fàbrica Moritz.

 

 

La passarel·la catalana també acollirà la presentació mundial del nou SEAT Mii by Mango durant la festa que organitza la marca catalana després de la desfilada. La marca automobilística renova així el seu suport amb el 080 Barcelona Fashion i esdevindrà el cotxe oficial de les celebrities.

 

Cal destacar també la col·laboració amb les marques REDKEN que pentinarà a les models del backstage, amb la col·laboració de Raffel Pagès, la firma M.A.C que les maquillarà i SALERM encarregada de les ungles. Els uniformes del personal aniran a càrrec de LE COQ SPORTIF.

 

 

D’altra banda, La Roca Village presentarà, al seu mostrador situat a l’Open Area, el concurs Barcelona Designers Collective on es repartirà informació d’un nou concurs que es farà al Juliol per trobar nous artistes del sector i promocionar-los a nivell internacional.

 

 

Per últim, per refrescar als visitants hi haurà les aigües de SOLAN DE CABRAS, les ampolles COCA-COLA i els cafès LAVAZZA. La connexió a Internet al recinte la facilita MOVISTAR.

 

 

Gaudiu de la nova edició del 080 Barcelona Fashion!