La Roca Village impulsa Barcelona Designers Collective

Sponsors
29 abr. 2014 - 00:00
Barcelona Designers Collective
La Roca Village ha obert la convocatòria del concurs Barcelona Designers Collective. Un projecte internacional presentat oficialment, a la passada edició de gener del 080 Barcelona Fashion, impulsat pel conegut outlet de luxe -un dels nou Chic Outlet Shopping ® Villages de Value Retail a Europa -, juntament amb la col·laboració del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) i l'Agència Catalana de Turisme (ACT).

 

L'objectiu del projecte és descobrir i donar suport als nous talents emergents amb un clar compromís i apropament empresarial, a través d'un concurs generat des d'una plataforma digital. Aquesta iniciativa vol donar veu als nous dissenyadors catalans, oferint una excel·lent oportunitat als futurs professionals per destacar, comercialitzar seves col·leccions i donar-se a conèixer en el sector de la moda a nivell global. Des de l'any 2007, La Roca Village s'implica amb els nous talents a través de les seves col·laboracions amb al 080 Barcelona Fashion, una de les plataformes de moda més importants al nostre país.

 

En paraules de Miquel Rodríguez, gerent del Consorci de Comerç Artesania i Moda de Catalunya (CCAM,) "aquesta col·laboració és un valor afegit al que hem estat fent fins ara i una bona iniciativa que celebrem i donem suport perquè ens permetrà promocionar Catalunya al món com a exemple de disseny".

 

Els guanyadors del concurs tindran la possibilitat d'exposar i comercialitzar les seves col·leccions durant tres mesos a la Barcelona Designers Collective, una botiga efímera situada a La Roca Village. D'entre els vuit guanyadors, un jurat d'experts triarà la millor col·lecció tèxtil, el dissenyador tindrà l'oportunitat de promoure a nivell internacional amb La Roca Village, el CCAM i l'ACT en alguna de les seves missions a l'estranger.

 

Segons Desirée Bollier, CEO de Value Retail Management "la missió de Value Retail és donar suport a la moda del demà, el projecte Barcelona Designers Collective és la millor manera de fer-ho. Volem col·laborar amb els talents emergents amb l'objectiu de crear un llegat a la moda i presentar als nostres clients les noves tendències del disseny".

 

Els dissenyadors interessats a participar a la Barcelona Designers Collective hauran d'accedir al web, omplir un formulari, presentar el seu pla d'empresa, fotos i/o material sobre el seu projecte. La data límit és el 29 de maig. D’altra banda, els vuit guanyadors es donaran a conèixer el proper 30 de juny.