Noelia Castro i Álvaro Silveira, guanyadors d'Elite Model Look 2013

Sponsors
14 jul. 2013 - 00:00
Noelia Castro i Álvaro Silveira són les cares Elite Model Look 2013
Noelia Castro i Álvaro Silveira s'han convertit en el millor model masculí i la millor model femenina del concurs Elite Model Look 2013 després de desfilar davant del jurat format per especialistes del món de la moda que han valorat els 11 candidats de l'edició de 2013. La final del concurs s'ha desenvolupat a l'edifici DHUB dins la programació del 080 Barcelona Fashion i ha posat el colofó ​​final a la dotzena edició de la passarel·la catalana.

 

El jurat l'han format els professionals Gael Marie, director d'Elite Model Management, Miquel Rodriguez, gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, Victoria Da Silva, directora internacional Elite Model Look, Esther Garcia, directora de càsting de 080 i Wall Torres, director d'Uomo Elite.

 

El jurat ha destacat la imatge i personalitat de Noelia Castro i Álvaro Silveira a la passarel·la i el seu clar potencial com a models professionals. A més, la jove model gallega representarà Espanya a la final mundial que se celebrarà a Xangai el proper mes de desembre.

 

Els models han desfilat amb peces de Le coq sportif, McGregor, Naf-Naf, Seafollie i Arthur amb tres looks diferents: casual, bany i formal.

 

El certamen té com a objectiu oferir a nois i noies l'oportunitat d'accedir al món de la moda i tenir una carrera de model internacional. Sens dubte, un trampolí ideal que ha ajudat a fer el salt a models tan prestigioses com Nieves Álvarez, Cindy Crawford, Stéphanie Seymour, Linda Evangelista o Gisele Bundchen.

 

La recerca s'ha fet través de 5 càstings oberts al públic que han recorregut tota la geografia espanyola: des de Barcelona a Madrid, passant per Alacant, Màlaga i la Corunya. A més de la semifinal que es va celebrar a Madrid el passat mes de juny  on es van escollir els 11 candidats que han arribat a la final.

 

Sobre Elite Model Look

 

Creat en 1983 sota el nom de "Look of FHE Year", el concurs Elite Model Look és el més prestigiós certamen dins del sector i s'ha convertit en el trampolí més important per a nous talents. Actualment, Elite està present en els cinc continents i representa a més de 2000 models a nivell internacional.

 

Com a patrocinador oficial de l'esdeveniment, TRESemmé es dedica a crear productes de qualitat professional, inspirat per estilistes, sense el posicionament de preus de la perruqueria aconseguint que milers de dones arreu del món puguin obtenir els mateixos resultats a casa. Així mateix, Rowenta ha estat patrocinador del concurs Elite Model Look.

 

Els finalistes del concurs Elite Model Look 2013