Nou rostre del concurs Elite Model Look a nivell mundial

Sponsors
29 nov. 2013 - 00:00
La final mundial del concurs Elite Model Look

Es diu Eva i prové de la República Txeca . Aquesta jove model és la nova imatge de la 30a Final Mundial del concurs Elite Model Look que organitza l'agència Elite. Enguany, la final s'ha celebrat a la ciutat xinesa de Shenzhen, gràcies a una nova i prestigiosa associació entre Elite Model Look i Shenzhen Longhu New District Dalang Fashion Town.

 
El magistral Teatre Poly ha comptat amb l’assistència de 1.800 persones que no s'han volgut perdre la final mundial, especialment aquest any, en motiu de la celebració del 30 aniversari d’Elite Model Look. L'espectacle de moda  conduït pels mestres de cerimònia, Oli Pettigrew i Wang Yuo Jia, ha fusionat diferents passarel·les, que han comptat amb un jurat professional i la música en viu de l'estrella Chris Lee (Li Yuchun) que acaba de guanyar el premi a la millor artista mundial en els Europe Music Awards.

 
Inspirat per Alexander McQueen, el concepte de la Final Mundial d'aquest any ha estat el "Game Play". A mesura que els concursants han anat superant els diferents nivells , aquests s'han reduït a 15 finalistes i després a 3, i cada equip ha estat guiat per un mentor i una supermodel d’Elite Model Look: Liu Wen, imatge d’Estée Lauder; Malgosia Bela, icona de la indústria de la moda i Charlotte Di Calypso, guanyadora de Elite Model Look 2005.

 

La Final Mundial és el primer pas d' una col·laboració a llarg termini que celebra una sinergia entre l'Est i l'Oest. A Shenzhen, Dalang Fashion Town està encapçalant la marxa de la indústria de la moda xinesa. Juntament amb Elite, és la primera agència internacional a aterrar a la Xina continental i amb 40 anys d'experiència en el sector, té com a objectiu establir la zona com una plataforma mundial de la moda.