Torna el Festival de Cinema Documental de Moda de Moritz

Sponsors
10 març 2016 - 00:00

Després de l’èxit de la seva primera edició l’any passat, torna el festival de cinema documental de moda, cultura i ciutat Moritz Feed Dog, amb el suport de Moritz, patrocinador principal del 080 Barcelona Fashion. Des d’avui dijous fins al diumenge 14 de març, els cinemes Aribau de Barcelona seran la seu d’aquest festival que reivindica la producció audiovisual documental i d’autor al voltant del món de la moda, i porta a Barcelona pel·lícules difícils de veure fora de circuits especialitzats.
.
La pel·lícula inaugural que es projectarà avui serà el documental “Jeremy Scott: The people’s designer” dedicat a aquest dissenyador nord-americà que ocupa el càrrec de director creatiu de la mítica firma italiana Moschino, des d’on presenta dissenys irreverents que triomfen gràcies a la seva reinterpretació d’icones de la cultura popular.
 .
Altres títols de la programació coordinada per la periodista especialitzada en moda Charo Mora són , centrat en aquest carismàtic fotògraf del New York Times, precursor de les fotografies street-style “Bill Cunningham in New York” i “The true cost”, una pel·lícula de denúncia social que mostra què hi ha darrera d’una samarreta low-cost. I és que l’objectiu d’aquest festival és presentar i analitzar diferents visions al voltant de la moda: des del seu component social fins a tècniques de costura, Per això, a més de la projecció de pel·lícules s’han organitzat també xerrades i taules rodones. Pots consultar la programació completa aquí.