TOTES LES ACCIONS DELS SPONSORS I COL·LABORADORS DE LA 23ª 080 BARCELONA FASHION

Sponsors
30 gen. 2019 - 00:00

SEAT s’unirà a aquesta 23ª edició de la 080 Barcelona Fashion en qualitat de Vehicle Oficial de la desfilada, oferint, així, serveis de mobilitat als assistents i dissenyadors de la passarel·la. A més, promourà el seu esperit “Created in Barcelona” amenitzant el lliurament de premis, del qual entregarà el guardó al disseny emergent, amb música i DJs del seu partner estratègic “Primavera Sound” i aportarà color a través d’una activació en què el públic podrà personalitzar-se a través d’art urbà els seus tote bags, especialment dissenyats per a l’ocasió.

Redken, la firma de productes de perruqueria professional, torna a exercir un any més de perruqueria oficial del 080 Barcelona Fashion, creant els pentinats ad hoc per a cada desfilada des del backstage junt a l’equip d’estilistes i perruquers de Raffel Pagès, també present en aquesta edició de 080.
 
NYX Professional Makeup, la firma nascuda a Los Angeles, també torna a exercir de patrocinador oficial creant tots els looks de make up de les desfilades de la 080 Barcelona Fashion.
 
El públic general podrà accedir a l’Open Area on, entre altres reclams, s’habilitaran els estands dels patrocinadors i col·laboradors d’aquesta 23ª edició. Per poder accedir a l’Open Area, el públic general només ha de sol·licitar la seva invitació a través d’aquesta web, on descarregar un codi QR.
 
La marca Mistinguett torna a aliar-se amb la moda en la seva edició d’hivern de 080 Barcelona Fashion. Estarà present al Village Area i el públic assistent podrà degustar una fantàstica copa de cava en l’activació del seu espai. D’altra banda, al Photocall Area de 080 Barcelona Fashion se serviran els moderns i glamurosos Brut, Brut Nature i Brut Rosé Mistinguett, uns escumosos vestits estilosament de dalt a baix.
 
La Roca Village repeteix com a sponsor, confirmant el seu compromís amb la moda i el talent emergent així com el seu suport a la difusió de la moda catalana al món.
 
Quant a les firmes col·laboradores, Nestlé® Les Recettes de l'Atelier®  s’estrena en aquesta 23ª edició amb una acció per conèixer les seves delicioses varietats de tauletes de xocolata. Una altra marca que també debuta a la 080 Barcelona Fashion és Be Plus, del grup Dulcesol, amb una degustació de smoothies orgànics a la Zona Village.
 
Acompanyen també com firmes col·laboradores de decoració Habitat, que vestirà el Photocall Area, l’espai més exclusiu de la passarel·la catalana i Vibia lluirà les seves làmpades a la zona d’avantguarda PopUp Gallery.
 
A més, Thuya Professional exercirà per primera vegada com manicura oficial al backstage acompanyant els dissenyadors en les seves creacions. Tancant el grup de firmes que recolzen el gran certamen de moda està Rowenta, que continua la seva relació amb 080 Barcelona Fashion, col·laborant com planxat oficial i haircare de la passarel·la.