Un aparador del disseny català a La Roca Village

Sponsors
30 jun 2014 - 00:00

En el marc de la jornada inaugural de la 14a edició del 080 Barcelona Fashion, el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha inaugurat la botiga del concurs Barcelona Designers Collective a La Roca Village. En l'acte, que ha comptat amb una ambaixadora d'excepció, Georgina Chapman, cofundadora i dissenyadora de la coneguda firma britànica Marchesa, s'han donat a conèixer els noms dels 9 joves talents que podran exposar i comercialitzar en aquesta botiga de la Roca Village , durant els propers mesos.

 

En el marc de la inauguració, el conseller Felip Puig ha destacat que: "Aquesta botiga és fruit d'una col·laboració que concerta diverses vocacions que simbolitzen Catalunya: el turisme i la moda". Així mateix, ha assenyalat que "el govern de la Generalitat fa amb el 080 una aposta per la reindustrialització" i ha agraït a La Roca Village la col·laboració amb la Generalitat, perquè "gràcies a gent com vosaltres és possible que Catalunya tingui una bona oferta en moda i turisme ".

 

Es tracta d'una iniciativa impulsada en la passada edició del 080 per la Roca Village i la Generalitat, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) i de l'Agència Catalana de Turisme (ACT), amb la voluntat de donar suport als dissenyadors emergents. Un jurat internacional ha seleccionat, entre les candidatures presentades, els 9 creadors que estaran presents en l'espai inaugurat avui a La Roca Village.

 

Per la seva banda, l'Agència Catalana de Turisme (ACT) promocionarà el projecte Barcelona Designers Collective i als joves talents seleccionats mitjançant el seu pla de promoció internacional. La iniciativa també compta amb la implicació, a nivell internacional, del British Fashion Council (Londres-Bicester Village) i de la Camera Nazionale della Moda Italiana (Milà-Fidenza Village).

 

L'acte ha comptat també amb la presència del gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), Miquel Rodríguez, del director de l'Agència Catalana de Turisme (ACT), Xavier Espasa, i de la business director de Value Retail, Elena Foguet, entre altres autoritats.

 

 

Els guanyadors del Barcelona Designers Collective

El jurat internacional del Barcelona Designers Collective ha escollit un total de 9 guanyadors en les categories de tèxtil, accessoris i calçat. Els criteris que s'han tingut en compte han estat el talent creatiu, l'originalitat, i la vocació empresarial de les col·leccions.
 

En la categoria de tèxtil, els dissenyadors guanyadors han estat Colmillo de Morsa, SSIC and PAUL, Pablo Erroz, Rita Row i Juanma bY el Cuco. En la categoria d'accessoris dels distingits han estat BET Barcelona, Prógono i Irene Carrera. Finalment, en la categoria de calçat, el guanyador ha estat Mus & Roew.
 

La pop up store de disseny estarà oberta tot l'estiu a La Roca Village.